Održan 8. Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci "Zagreb Open 2013"

Najuspješniji Sinovi Bosne!

8. Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci Zagreb Open 2013

8. Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci Zagreb Open 2013

U organizaciji Invalidskog odbojkaškog kluba „ Zagreb“, 01. lipnja 2013. u Domu odbojke „Bojan Stranić“ u Zagrebu održan je 8. Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci “Zagreb Open 2013”. Turnir se tradicionalno organizira povodom Dana branitelja grada Zagreba, pod pokroviteljstvom Ureda za zdravstvo i branitelje. Turnir je otvorila gospođa Vesna Helfrih zamjenica pročelnika Ureda za zdravstvo i branitelje.

Nakon odigranih šest utakmica sistemom svako sa svakim, najuspješniji su sa tri pobjede bili Sinovi Bosne iz Lukavca, drugo mjesto pripalo je Zagrebu, treće Kninu, a četvrto Sisku. Odmah po završetku utakmica podijeljeni su pehari i medalje, druženje se nastavilo zajedničkom večerom u restoranu "Kalelarga".

Rezultati (PDF)

Sadržaj vezan uz projekt odražava isključivo stajalište autora sadržaja i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

 Stajališta izražena u vezi projekta isključiva su odgovornost Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Grada Zagreba. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada Zagreba.

 

Popularno

 • Razgovor s plivačicom Natašom Sobočan

      Ja sam osoba koja ne odustaje lako! Rođena je u Zagrebu, 30. studenog 1976. godine. Članica ...

 • STKI URIHO: Održan otvoreni stolnoteniski turnir za osobe s invaliditetom u Zagrebu

  Stolnoteniski klub invalida URIHO iz Zagreba organizirao je u sklopu Festivala sporta te povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i 70. godišnjice obilježavanja Dana ustanove URIHO, najveće zaštitne radionice u Hrvatskoj, održavanje otvorenog stolnoteniskog turnira u subotu, 19. studenog, u Dvorani ‘Dragutin Šurbek’.

 • Najbolje sportašice, sportaši i ekipe

  Najbolji sportašica i sportaš 2015. 2015. Najbolja sportašica - Mikela Ristoski Najabolji sporta ...

 • Započela je provedba projekta Change Your Mindset-Sport4Everyone

  Cilj ovog projekta jest inkluzija mladih osoba s invaliditetom (u dobi od 15-29 godina) u rekreativne sportske aktivnosti te podizanje razine svijesti o potrebama fizičke aktivnosti kao osnove za zdravi način života.

 • Intervju: Ivan Katanušić

  "Nakon što sam osigurao plasman za Rio u ožujku, veliki teret sam skinuo s leđa jer sam se prošle godine teško ozlijedio", kaže uz ostalo jedan od naših kandidata za paraolimpijsku medalju u Rio de Janeiru

 • Intervju: Branimir Budetić

  Branimir Budetić (25) hrvatski je paraolimpijac koji se natječe u bacanju koplja i petoboju. U Pekingu je 2008. osvojio srebrnu medalju u svojoj disciplini za slabovidne osobe, a četiri godine kasnije broncu na Paraolimpijadi u Londonu. Dobitnik je brojnih medalja i priznanja, proglašen je najboljim sportašem Republike Hrvatske za osobe s invaliditetom 2013. od strane Hrvatskog paraolimpijskog odbora.