Održano 2. po redu plivačko natjecanje "Jelkovec 2019"

      Na 25 metarskom bazenu Jelkovec u Sesvetama održano je drugu godinu za redom natjecanje „Jelkovec 2019“  u 8 natjecateljskih pruga i to u subotu 11.05. GRUPE A ( dječaci i djevojčice 2004 godište i stariji), GRUPE B (dječaci i djevojčice 2005 i 2006 godište), GRUPE C (dječaci i djevojčice 2007 i 2008 godište), GRUPE D (dječaci i djevojčice 2009 godište) GRUPE E (dječaci i djevojčice 2010 godište), GRUPE F (dječaci i djevojčice 2011 godište), GRUPE G (dječaci i djevojčice 2012 godište i  mlađi). Ovo je natjecanje na kojem su plivači i plivačice GRUPA A,B,C,D plivali utrke na 50 metara (50m slobodno, 50m prsno, 50m leđno, 50m delfin) te 100 mješovito dok su GRUPE E,F,G nastup imali na 25 metara (25m slobodno, 25m prsno, 25m leđno, 25m leptir). Ove godine je nastupilo oko 280 plivača i plivačica u gore navedenim grupama i disciplinama

Poredak plivača radio se prema isplivanom vremenu prema GRUPI za svaku pojedinu disciplinu. 

Plivački klub Natator predstavljalo je ukupno 18 plivača i plivačica koji su imali ukupno 36 startova te su isplivali 33 osobna rekorda.

Sa plivačima u pratnji je bio trener Ivan Perzel, trener Matija Mihalić te trenerica Ana Sršen. Ponašanje plivača je bilo uzorno.

REZULTATI

Sadržaj vezan uz projekt odražava isključivo stajalište autora sadržaja i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

 Stajališta izražena u vezi projekta isključiva su odgovornost Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Grada Zagreba. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada Zagreba.

 

Popularno

 • Razgovor s plivačicom Natašom Sobočan

      Ja sam osoba koja ne odustaje lako! Rođena je u Zagrebu, 30. studenog 1976. godine. Članica ...

 • STKI URIHO: Održan otvoreni stolnoteniski turnir za osobe s invaliditetom u Zagrebu

  Stolnoteniski klub invalida URIHO iz Zagreba organizirao je u sklopu Festivala sporta te povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i 70. godišnjice obilježavanja Dana ustanove URIHO, najveće zaštitne radionice u Hrvatskoj, održavanje otvorenog stolnoteniskog turnira u subotu, 19. studenog, u Dvorani ‘Dragutin Šurbek’.

 • Najbolje sportašice, sportaši i ekipe

  Najbolji sportašica i sportaš 2015. 2015. Najbolja sportašica - Mikela Ristoski Najabolji sporta ...

 • Započela je provedba projekta Change Your Mindset-Sport4Everyone

  Cilj ovog projekta jest inkluzija mladih osoba s invaliditetom (u dobi od 15-29 godina) u rekreativne sportske aktivnosti te podizanje razine svijesti o potrebama fizičke aktivnosti kao osnove za zdravi način života.

 • Intervju: Ivan Katanušić

  "Nakon što sam osigurao plasman za Rio u ožujku, veliki teret sam skinuo s leđa jer sam se prošle godine teško ozlijedio", kaže uz ostalo jedan od naših kandidata za paraolimpijsku medalju u Rio de Janeiru

 • Intervju: Branimir Budetić

  Branimir Budetić (25) hrvatski je paraolimpijac koji se natječe u bacanju koplja i petoboju. U Pekingu je 2008. osvojio srebrnu medalju u svojoj disciplini za slabovidne osobe, a četiri godine kasnije broncu na Paraolimpijadi u Londonu. Dobitnik je brojnih medalja i priznanja, proglašen je najboljim sportašem Republike Hrvatske za osobe s invaliditetom 2013. od strane Hrvatskog paraolimpijskog odbora.