Održano prvenstvo u boćanju

 

Završno kolo Pojedinačnog prvenstva Hrvatske održano je ove subote, 16. studenog 2019. u Sportskoj dvorani Tehničke škole Jelkovec. Članovi zagrebačkog BK OSI DDZ 'Željko Klepač' - URIHO dokazali su da su uvjerljivo bolji od konkurencije osvojivši medalje u svim kategorijama!

Osvajači medalja su sljedeći:

1. mjesto BC1 Martin Frković

3. mjesto BC2 (A) Ivan Svibovec

1. mjesto BC3 (A) Marko Arambašić, s.a. Tomislav Bunjevac

1. mjesto BC3 (B) Stella Franjić, s.a. Zlatko Franjić

1. mjesto BC4 Katarina Strunjak

3. mjesto BC4 Saldin Đuhera

Osim što su osvojili najviše medalja na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske, igrači BK OSI DDZ 'Željko Klepač' - URIHO ove godine osvojili su titulu pobjednika na Kupu Hrvatske, ekipnog prvaka na Otvorenom ekipnom prvenstvu Hrvatske, donijeli Hrvatskoj prvu pojedinačnu međunarodnu medalju u BC1 kategoriji, osvojili odličja na Regional openu u Zagrebu, Europskim paraolimpijskim igrama mladih i Otvorenom prvenstvu grada Zagreba.

Sadržaj vezan uz projekt odražava isključivo stajalište autora sadržaja i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

 Stajališta izražena u vezi projekta isključiva su odgovornost Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Grada Zagreba. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada Zagreba.

 

Popularno

 • Razgovor s plivačicom Natašom Sobočan

      Ja sam osoba koja ne odustaje lako! Rođena je u Zagrebu, 30. studenog 1976. godine. Članica ...

 • STKI URIHO: Održan otvoreni stolnoteniski turnir za osobe s invaliditetom u Zagrebu

  Stolnoteniski klub invalida URIHO iz Zagreba organizirao je u sklopu Festivala sporta te povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i 70. godišnjice obilježavanja Dana ustanove URIHO, najveće zaštitne radionice u Hrvatskoj, održavanje otvorenog stolnoteniskog turnira u subotu, 19. studenog, u Dvorani ‘Dragutin Šurbek’.

 • Intervju: Ivan Katanušić

  "Nakon što sam osigurao plasman za Rio u ožujku, veliki teret sam skinuo s leđa jer sam se prošle godine teško ozlijedio", kaže uz ostalo jedan od naših kandidata za paraolimpijsku medalju u Rio de Janeiru

 • Najbolje sportašice, sportaši i ekipe

  Najbolji sportašica i sportaš 2015. 2015. Najbolja sportašica - Mikela Ristoski Najabolji sporta ...

 • Započela je provedba projekta Change Your Mindset-Sport4Everyone

  Cilj ovog projekta jest inkluzija mladih osoba s invaliditetom (u dobi od 15-29 godina) u rekreativne sportske aktivnosti te podizanje razine svijesti o potrebama fizičke aktivnosti kao osnove za zdravi način života.

 • Intervju: Branimir Budetić

  Branimir Budetić (25) hrvatski je paraolimpijac koji se natječe u bacanju koplja i petoboju. U Pekingu je 2008. osvojio srebrnu medalju u svojoj disciplini za slabovidne osobe, a četiri godine kasnije broncu na Paraolimpijadi u Londonu. Dobitnik je brojnih medalja i priznanja, proglašen je najboljim sportašem Republike Hrvatske za osobe s invaliditetom 2013. od strane Hrvatskog paraolimpijskog odbora.